16 august 2007

Pe drum m-am întîlnit cu Ursu şi Ionuţ.





Cum nu am zărit-o prin preajmă pe doamna Suzi-mère, i-am rugat frumos pe cei doi să îi transmită cele mai sincere salutări din batistă. Dacă mi s-ar fi comunicat o atare dorinţă din timp, aş fi făcut acelaşi lucru şi cu doamna Vio-mère, dar aşa, nu am îndrăznit.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Ieeei sint, da, daaaa, neamurile mele, ii recunosc dintr-o mie!!! Vai ce bucurie mi-a dat lacrimile, ce perne frumoase au, zicea mama ca s-a dat ajutoare pentru noi de cind ne-a reclamat vatmanii la unicef, uite-i ce fericiti is fraaatiorii mei!

Zdrîngu spunea...

Haoleo, la unicef v-au reclamat?
Aveau si un catel dragalas cu ei acolo, era sa imi rupa pantalonii, dar m-a lasat in pace ca i-a zis Ursu ca-s baiat bun.

vio spunea...

n-am cont pe flicaru ala:) ca sa pot sa imi dau cu parerea despre ce ati postat coleasa (ca m-am dus dupa poze din ridar, ma-ntelegeti!), dar doresc sa opinez ca tare mi-au placut, desi n-am prea multa glagorie in general, daramite in priceperea pozelor.
da deci despre alexandru n-are cum, alexandru rulz big taim.
(po sa mai zic ca unele poze (sper sa nu sinteti jignit de acest un fel de sinonim a lu fotografii) m-au lasat masca si le trec la sectiunea perzonala de cabodobere, da? mersi, iliutsa! vous roulez!:D

Zdrîngu spunea...

Cabodobere ziceti? Desi nu sint prea multe de priceput din acele poze, declar cu mina pe inima ca sint foarte emodzionat de laudele dvs.
Alexandru rulz, da' eu tot nu intru acolo decit cu hirtie de la doamna Zuzi.

Trimiteți un comentariu