29 iulie 2016

O baltă din mijlocul intersecției răspîndea un miros greu de produse petroliere. Un tip în șlapi arunca furibund chibrituri aprinse în baltă. Chibriturile se stingeau pînă să ajungă jos iar tipul părea foarte dezamăgit.

Seara, o mașină era oprită pe străduța mea. Șoferul ieșise și se uita în sus să vadă cine îi aruncase cu ouă pe parbriz.

În alte timpuri și pe alte tărîmuri te controlau în geantă la ieșirea din întreprindere. Acuma ne controlează la intrare.

Am cunoscut cîndva niște băieți, unii mai deștepți, scriau cod în c++, știau linux, mergeau la concerte la filarmonică, ascultau muzici exotice de pe la Woodstock, le învîrteau pe toate de nu le ajungea nimeni la nas și pe alții mai proști, chiulangii, gagicari, metaliști, etc. Mare parte au plecat în steits. Cînd a dat Buș fiul cu bomba în Irak pe baza unor minciuni, se căcau pe ei cu toții pe liste de discuții că francezii așa și pe dincolo, freedom fries, etc. Acuma se cacă pe ei pe feisbuc ba că Trump e cel mai tare, ba că ce cool e să ai pistoale și puști.  Să mă apuc și eu să zic că ce culă e Lepena.

4 comentarii:

lektor spunea...

Mai bine spus, Lepena e un cul.

Am fost in bucale citeva zile si m-am oripilat. Toti, dar absolut toti bastinasii cu care-am vorbit sint adeptii noptilor de cristal, cum a zis si båselu ieri sau azi: cica in 24 de ore sa fie expulzate toate rudele terouristilor pina la gradul trei inclusiv. Doar asa o sa fie pace pe pamint si in particoler in rouminia.

O fi de la caldura?

Zdrîngu spunea...

Am fost si eu cîteva zile in tara, dar am evitat cît am putut discutiile, ca nu ma asteptam la nimic bun. Bine am facut.

andreiard spunea...

no, io vă scriu din țară și-ntradevăr e foarte cald. a trebuit să plec la cinci jumate ca să pot bicicli măcar șaizeci de km. acu bag o supă de porumb la chinezi și încerc să mă dumiresc, împreună cu niște prieteni, de ce ar trebui să ne îngrijorăm azi. ce ziceați? era grav? :-)

Zdrîngu spunea...

Ce sa zic, ieri am plecat pe la 6 ca sa fac 110km mai vîrtos, asa, la nerv, iar azi am mai bagat 100 cu obida. Asa ca eu zic sa nu ne ingrijoram, totul e bine.

Trimiteți un comentariu