12 iulie 2017

Post la beție

Microbist n-am fost niciodată. Doar pe la curling mă mai uitam din patru în patru ani, iarna. Dar, de cînd cu lubia asta cu ciclismul, mai arunc cîte un ochi ba pe la Giro, ba pe la Turul Franței, ba pe la Vuelta. A, uitasem să vă spun că am fost duminică pînă la Trouville. A fost cu noi o tipă, Fanny îi zicea, dată dracului. A făcut BTR recent, ceva monstruos (cătați pe internet, Born to Ride înseamnă) și în plus e și foarte secsi. Era coadă mereu în fundul ei. Săraca, a pedalat vîrtos cu vîntul în față, preț de 237,8km, trăgînd după ea o haită de masculi care se băteau pentru un loc în roata ei! Plesneau colanții, nu alta!
Dar să revenim la Turul Franței. Mi-am descărcat frumos aplicația pe telefon și mă mai uit pe furiș la birou să văd cum cîștigă Kittel toate sprinturile. Pînă să înceapă transmisia în direct, îmi apare sistematic o reclamă la epilatoare braun. Și am început să mă gîndesc, ca prostul, cîte femei se uită la Turul Franței ca să aibă sens o astfel de reclamă? Greu, dar în final mi-a picat fisa. Am ajuns acasă, am desfăcut o sticlă de Gigondas și am profitat că nevastă-mea nu era ajunsă încă. I-am furat așadar epilatorul braun și am început să defrișez. Pielea mea, sînt ciclist sau ce naiba? Mă ustură picioarele, m-am înroșit tot și din loc în loc au rămas smocuri. Nu știu ce să fac, e nașpa, anunță 30 de grade pe sîmbătă și parcă n-aș purta colanți lungi pe căldura asta.

7 comentarii:

oana spunea...

Hi hi hi

lektor spunea...

Singurul lucru bun la 30 de grade e o lefå la halbå!

Zdrîngu spunea...

Nu-m mai place lefa. O vreme mi-a placut. Acum mi se pare prea tare pentru o bere. Imi plac in schimb din ce in ce mai mult berile bretone.

Costel spunea...

O sa caut berile bretone

Zdrîngu spunea...

Dacă găsești, să-mi spui și mie. En nu găsesc decât în Bretagne.

Blegoo spunea...

Încetează cu descrieri oribile de defrișare de păr. Altfel... dă-i 'nainte.

Cora_ spunea...

Ti-a crescut parul? :)))))))

Trimiteți un comentariu