31 ianuarie 2018

Acum vreo 10 ani am cunoscut la servici un băiet blond-roșcovan. A stat o vreme pe acolo, ne-am mai și certat pe alocuri, pă tehnic. Apoi s-a dus la Londra să își urmeze glasul inimii, dar și al profesiei, că era freelance. A postat o vreme pe feisbuc poze în diverse ipostaze, nimic deosebit, ceva cu un cîine negru, cu Golden Eye, dar și cu un alt tip, brunețel, frumușel, care ținea cîteodată cățelul în lesă. După un timp, cum se apucase să posteze chestii pro sarcoziste un pic cam prea insistente, l-am șters din listă. Era vremea primelor feic niuz. M-am întîlnit azi cu el, pe hol la cooperativă. Debarcase de vreo cîteva zile, tot ca freelance. Cum dădeam eu mîna cu el, mă trage așa, ferm, înspre el și îmi zice, făcîndu-mi cu ochiul:

- On se fait la bise?

M-am uitat la el, avea barbă hipsterească, roșcovană, tunsă perfect. Dar eu eram ca de obicei, neras, cu urme pe frunte de la cască și nici nu mă rujasem, așa că i-am zis:

- Non, surtout pas.

Dar mi-am aranjat coafura la ceafă în mod reflex și, pentru un scurt moment, am simțit cum trăiam o a doua tinerețe.

6 comentarii:

lektor spunea...

La parigi se face bizu pe doi sau pe trei obraji?

Zdrîngu spunea...

Pe doi, in general.

lektor spunea...

"Dar mi-am aranjat coafura la ceafă în mod reflex și, pentru un scurt moment, am simțit cum trăiam o a doua tinerețe."

Asta e noutate!

Zdrîngu spunea...

Ha, noutate! Mai ridem si noi putin pe-aici, ca altfel ne-am plictisi.

lektor spunea...

Coane, am uitat sa te intreb daca båiatul avea breton sau era cu freza-ntr-o parte. Cica in cultura manga, breton vs. cårare pe-o parte e ca diferenta dintre iad si rai (nu c-as crede).

Zdrîngu spunea...

E relativ creț cu parul relativ scurt. N-are cărare și nici breton.

Trimiteți un comentariu