22 octombrie 2005

Vecină, dragă vecină

D-lui Marius de Caen, cu stimă

Vecina mea orgasmică şi convertită la cîntat a întins coarda la maxim pe la vreo joi seara. Se pare că invitase mai mulţi băieţi ca să pregătească împreună un casting pentru Star Academy.

Pentru cei care nu cunosc, acesta este numele unei emisiuni de pe TF1 în care nişte mucoşi cu un talent presupus nativ sînt inchişi într-un castel unde iau lecţii de cîntat şi de dansat şi unde sînt filmaţi în permanenţă. O dată pe săptămînă se organizează un concert unde trebuie să demonstreze ce au mai învăţat.

Ideea este că la bază există foarte mulţi candidaţi, prilej pentru TF1 să mai umple ceva timp de emisie cu filmări din timpul selecţiei. Cred că ştiţi cum e genul. Apare unul care se crede Madonna în faţa unui juriu format din artişti consacraţi şi începe să producă, iar juriul de regulă sughite de rîs. Telespectatorii se presupune că fac asemenea.

Aşa şi vecina cu invitaţii ei. Şedinţa se desfăşura în felul următor: se ia una bucată de melodie de Brian Adams (nu pot să vă spun titlul ei pentru că reuşesc să îmi aduc aminte melodia numai cînd dorm) şi se lasă în cîntătorul de CD-uri pînă la refren. Apoi se opreşte şi asistenţa încearcă să reproducă cît mai fidel lălăiturile starului, după care iar se bagă CD-ul, etc. Şi asta fără oprire, pînă pe la 1 noaptea, oră la care nu am mai rezistat, simţind şi eu nevoia biologică de 7 ore de somn pe noapte, mi-am tras pantalonii pe mine, am urcat şi am infipt mîna în soneria uşii de unde răzbăteau mugetele. După o vreme - timp în care încercam să mă gîndesc în ce naiba mă băgasem, dacă ieşea un mascul şi îmi dădea un cap în gură - a apărut vecina în halat de baie. Pas mal du tout vecina, o corcitură extrem de reuşită euro-asiatică. Hmm, halat de baie, mai mulţi băieţi în apartament, suna interesant! Deşi începusem să ezit mi-am adunat totuşi veninul şi i-am zis fără ocolişuri că ori se opreşte ori chem flic-ii. În treacăt fie spus, am aflat ulterior că la ei, ca şi la noi, cu greu faci un flic să-şi deplaseze hoitul pentru atîta lucru. Cert este că a murmurat nişte scuze şi s-au oprit imediat. Nici aseara n-am auzit nimic. Şi nici orgasm nu a mai avut.

Începe să îmi pară rău că am oprit din ascensiune nişte stele în devenire...

2 comentarii:

M spunea...

Azi-noapte pe la 12:00, m-au trezit si pe mine sunete venind din vecini. Erau sunetele delicate ale unui pian...

Si-acum ma duc sa vad ce mai face barcarola.

Tia O'Connor spunea...

Diferenta intre la ei si la noi este ca tipa a murmurat scuze si petrecerea s-a oprit. Si ca faceau un fel de karaoke. Nu iti amintesc care era muzica la noi si ce se petrecea cind si dupa ce apareai la usa lor.
Totusi, pina la urma tot aia e.

Trimiteți un comentariu