16 decembrie 2008

Bloghez din şedinţă

Prin geamul sălii de şedinţe de la etajul 35 nu se vede nimic pentru că afară e ceaţă. Cu cinci minute mai devreme, la 15 etaje mai jos atmosfera era limpede, dar cu cer acoperit.

În sala de şedinţe de la etajul 35 se află vreo 10 oameni. Se discută despre sinergii, despre noul terminal mobil Nochia N995, despre petrecerea de Crăciun şi planningul previzional bugetat pe primul trimestru 2009. Pe ecran defilează paginile unei prezentări despre sinergii,terminalul Nochia N995, planning, buget, Q1 2009.

Pe masa sălii de şedinţe de la etajul 35 se află 17 telefoane, fiecare cu 5 liniuţe pline la nivelul de semnal. Toţi participanţii sînt bine crescuţi şi le-au închis sonorul înainte să le depună pe masă. Între două sinergii se aude pe alocuri cîte un bzzz-bzzz, respectiv cîte un bzzzzzzzzz, în funcţie de profilul configurat. Proprietarul îşi ia grăbit aparatul de pe masă, apasă grăbit cu stiletul sau cu degetul pe ecran, in funcţie de tipul de terminal mobil în chestiune, bzbzul se opreşte şi telefonul ajunge din nou pe masă. La următoarea sinergie ciclul reîncepe.

Atît am vrut să spun.

2 comentarii:

Costel spunea...

Cel mai tare din parcare,
Are doua celulare.

Zdrîngu spunea...

... si-un pager la cingatoare

(ca sa parafrazez un banc mai vechi)

Trimiteți un comentariu