20 iunie 2005

Dintre-atîţia dogi şi doage

De îndată ce treci de podul suspinelor şi cobori pe nişte trepte pînă în hrubele închisorii, te opreşti oleacă să îţi obişnuieşti ochii cu lumina puţină. Apoi ridici privirea şi citeşti:
Arion Florica
Constanţa
6 X 974Arion Florica, Constanţa, 6-X-974

4 comentarii:

valachus per skorilo spunea...

Apoi ridici privirea şi citeşti:
Arion Florica, Constanţa, 6 X 974

...şi mai suspini o dată.
Deci, asta numesc eu un moment Mastercard: biletul de avion spre Veneţia, X euro; cafeaua în piaţa San Marco, Y euro. Să-ţi ciopleşti numele pe Ponte dei Sospiri: F*****' PRICELESS!!!
Grazie mille pt injectia cu buna-dispozitie, monsieur!

lektor spunea...

Eu vad lucrurile putin altfel. Numita Constanta Florica ARION, semnata ca o buna romanca, s-a scrijelit in eternitate la data de sase octombrie 1974. Si mai degraba cred c-a luat barca peste Dunare decit avionul de Venetia.

Iliuţă spunea...

Eu inclin sa-i dau dreptate d-lui Lektorescu, desi nu am datat scrijelitura cu carbon 14. Oricum, gluma cu cartea de credit ramine.

Cred ca mai jos, se poate vedea si semnatura unui anume Horatiu.

Ca precizare, poate m-am exprimat eu gresit, dar nu e pe podul suspinelor, ci e in fundul inchisorii in care se ajunge prin numitul pod care leaga inchisoarea de palatul dogilor.

M spunea...

Eu vad lucrurile si mai altfel. Numita Florica Arion e din Constanta. A mai scrijelit ea ceva acolo, sub "Constanta", nu se stie ce, sters de careva, nu se stie de ce...

Trimiteți un comentariu