18 octombrie 2005

Roşu

După cum arăta cerul azi dimineaţă, sfîrşitul lumii pare o chestiune de ore.





La birou, într-o sală de şedinţe de la parter se vaccina gratis contra gripei. Deci e clar.

La cantină, bucătarii nu păreau neliniştiţi. Erau îmbrăcaţi în costume ridicole, dădeau pe gratis păhărele cu tequilla, localul fusese ornat cu ghirlande de prost gust, iar din difuzoare se scurgea Company Segundo. Pe sindicalistul de la CGT l-am văzut cu 3 păhărele de tequilla pe platou. Misterul nasului său neobişnuit de roşu s-a lămurit imediat.

Eu am mîncat chilli con carne.

6 comentarii:

M spunea...

Intr-adevar!

Anonim spunea...

... si lumea incepu sa se organizeze pentru pinda de pasari migratoare purtatoare de virusi exotici migrand dinspre est...
... debarcarea martienilor e iminenta...
... Elvis ar fi fost si el captiv cu ziaristii romani in Irak...
Ciudata lume ?!?

Anonim spunea...

nu.. doar ca urmasii nostri (if any) de peste secole ne vor privi cam cu aceeasi condescendenta cu care ne uitam noi la ..evul mediu timpuriu, sa zicem. Ce mi-e feelingul apocaliptic la o eclipsa acum 600 de ani sau panica nationala in timpul farsei radio War of the worlds .. eh.. noi sa fim sanatosi.. :))

M spunea...

Off topic.

Unde disparu ultima postare? :)

Zdrîngu spunea...

Am sters-o, în fond era un nonsens :)

M spunea...

In fond, cam totul e un nonsens daca e sa le dam pe de-alde mai greoaie. :) Mie mi-a placut faza cu revolutia, mai ales c-am citit-o intr-o vineri, inainte sa se sfirseasca saptamina de lucru, cind ai impresia ca-ti ingenunchezi soarta doar din cauza ca se asterne un week-end izbavitor in fata ochilor mintii. :)

Trimiteți un comentariu