14 septembrie 2006

Hai tec

Într-un moment de intensă conştiinţă profesională asociată cu auto-reproşuri că ar trebui să mă intereseze totuşi astfel de lucruri, am decis ieri să mă duc la Firma-cu-mărul-muşcat - Expo. Mi-am făcut aşadar înscrierea pe internet avînd grijă să bifez că nu vreau deloc să primesc mailuri cu reclame de la numita firmă şi am fugit pe la 4 şi jumătate de la birou. Încă de la ieşirea de la metrou am descoperit un lucru îmbucurător care compensa oarecum efortul venirii acolo pentru a vedea nişte gadgeturi, că expoziţia e în aceeaşi hală în care se va desfăşura în luna noiembrie tîrgul de vinuri. De ce este un lucru îmbucurător? Pentru că aveam în acest fel ocazia să revăd traseul de urmat din hala de expoziţie înspre metrou ca să nu mai păţesc ca anul trecut cînd am avut mari dificultăţi cu găsirea drumului la ieşirea de la tîrgul de vinuri.

Fac o paranteză ca să spun că în timp ce scriu aceste rînduri, M. marocanul s-a apropiat de biroul lui G. ca să întrebe ceva. Tocmai a intrat cineva în birou şi M. a luat mîna dreaptă de la c*$^, pe care le scărpina de zor, ca să dea noroc cu noul venit.

Dar să revenim. La intrarea la expoziţie a trebuit să negociez cu cerberiţa cu cămaşă albă - culoarea purităţii şi a gingăşiei - ca să îmi dea un badge, deoarece cutra de calculator alb - culoarea purităţii şi a gingăşiei - nu vroia să îmi recunoască înscrierea făcută pe internet. Mi s-a spus că sînt necesare minim două ore de la înscriere ca informaţia să ajungă la ei în epoca internetului, dar eu cred că e din cauză că am făcut greşeala să bifez că nu intenţionez să cumpăr nimic de la expoziţie.

Cum mă plimbam eu printre standurile cu ipozi, mecuri şi accesoriile asociate întrebîndu-mă ce naiba caut eu acolo - e grav, doctore? - privirea mi-a fost atrasă de nişte sîni generoşi de-abia reţinuţi de un sutien sexos cu două numere mai mic decît era necesar. Nişte oameni, destul de numeroşi, se uitau la sîni cu mare interes în timp ce cineva îi gîdilea ca să le facă un lifting. Am remarcat chiar prin asistenţă nişte guri căscate din care se prelingeau fire de salivă. Am priceput atunci că era standul firmei Ădăubi şi chirurgul făcea o demonstraţie de Ădăubi laitrum, noul program de prelucrări grafice. Cîţiva metri mai încolo a fost improvizat un studio în care defilau nişte manechine şi nişte fotografi despre care am citit pe un afiş că erau vestiţi le trăgeau în poză. Dacă stau să mă gîndesc bine, chiar era mişto la expoziţie.

Fără nici o legătură cu subiectul, doresc să închei cu una de-a lui Uelbec® ce-am citit-o dimineaţă în tren:
"A trăi fără lectură e periculos, trebuie să te mulţumeşti cu viaţa, asta poate duce la asumarea de riscuri."

11 comentarii:

Zdrîngu spunea...

Ba eu cred ca e grav. Intentionez sa ma duc la sfirsitul lui septembrie la Tirgul de Hamăruri care se va desfasura intr-o hala alaturata din acelasi complex :)

Zdrîngu spunea...

Da, merge si unul de moda, de ce nu? :)

Zdrîngu spunea...

Totusi, ma astept ca la tirgul de masini sa nu fie numai masini. Astea trebuie puse in valoare intr-un anume mod, nu? ;)

Anonim spunea...

Si, marocanu' tau era dezbracat cand se scarpina la c...e? Adica, vreau sa spun, isi bagase mana in chiloti ca se se scarpine? Nu cred. Asa ca atingerea pantalonului indiferent de zona nu mi se pare mai murdara decat bagatul mainii in buzunar...

Nu ti s-a intamplat niciodata - chiar niciodata? - sa dai mana cu cineva dupa ce te-ai scarpinat in cap sau ti-ai bagat putin degetul in ureche sau in nas? Involuntar, bineinteles...

Of, of... ce ti-e si cu musulmanii astia needucati :-)

Zdrîngu spunea...

Sa inteleg, domnu' Fluture ca dumneavoastra va scarpinati frecvent bilutele in vazul lumii, asa-i?

Anonim spunea...

:) mersi pt ca mi-ai dat copyrightu' :)

Zdrîngu spunea...

Pentru putin.
De fapt n-am vrut sa risc un razboi cu teroristii. :)

Zdrîngu spunea...

Nu stiu, o sa ii transmit intrebarile tale, daca tii neaparat.

Cit despre danezul tau, poate s-a dus numai sa bea apa sau, bine crescut, doar ca sa traga o flegma in toaleta.

Anonim spunea...

Domnu' Iliuta, cam repede cu concluziile... deci nu v-ati frantuzit de tot:-)

In rest, ma bucur ca am cunoscut - fie si numai virtual - un barbat care nu se scarpina NICIODATA, in zona inghinala sau in alte zone, treaba Domniei Voastre.

Zdrîngu spunea...

Domnu' Fluture, io n-am facut decit sa va intreb, n-am tras nici o concluzie. In schimb dumneavoastra, he he ...

Lulu spunea...

Cah! :-)

Trimiteți un comentariu