05 mai 2006

Hai integrare

Hm, sînt un factor poluant. E a doua zi consecutiv cînd răspîndesc gaz carbonic cu efect de seră în atmosferă fără vreun motiv practic evident.

Dar mă consolez cu faptul că am început să împrumut din obiceiurile localnicilor. De ce să iau trenul şi să ajung în 35 de minute la birou cînd mă pot sui în Hummer, să dau drumul la nişte Rolling Stones Johnny Halliday în duet cu Lara Fabian cu sonorul la maxim - ce sentiment plăcut totuşi! - şi o oră mai tîrziu în condiţii de trafic normal sau o oră şi un sfert cînd se circulă mai greu să intru victorios în parcarea de la servici? Asta în cazul în care mai sînt locuri, că de nu, trebuie să mă duc în parcarea de la supermarché care oferă trei ore gratuite. Înaintea celor trei ore, mă scuz frumos faţă de oamenii cu care sînt în şedinţă, scot maşina din parcare şi mai intru o dată, ca să beneficiez de încă trei ore gratuite.

Dar acest lucru este factor de progres, va fi creştere economică de pe urma mea. Presimt că va trebui să investesc într-o cască blue tooth ca să pot spune şefei la telefon că sînt în întîrziere, în condiţii de maximă securitate la volan. Dar de ce nu mi-aş echipa vehicolul şi cu un GPS? Dar de ce să nu îmi iau şi un Hummer mai spaţios?

4 comentarii:

Zdrîngu spunea...

Nu, pentru că în acest caz m-aş integra în altă parte. :)

M spunea...

Iliuta, nu da ecologia pe integrare. Nu se merita! In plus, e mai sarmant cu trenul si fara tehnologie in exces. Si ne mai povestesti despre lecturile tale, infinit mai interesante decit parcarea de la supermarché. Au impact si uitam, astfel, de efectul de sera!... :)

Zdrîngu spunea...

Lecturi? In masina? Asta e imposibil.

Stiu ca e plictisitor, poate-ar fi bine sa ma las de fumat in sfirsit.

M spunea...

Pai nu in masina, tocmai. De lecturile din tren era vorba: Parfumul, Femeia in rosu, Spuma zilelor, 12 scaune... :)

Trimiteți un comentariu