21 septembrie 2005

Cu bibiul

Şefa şi-a tras Hummer nou.

Cum ne întorceam noi ieri de la cantină dezgustaţi de la orez, am urmat-o în parcare să ne prezinte noua ei achiziţie. Cu gîndul la sticla de şampanie pe care ne-a promis-o pentru vinerea asta, am lăsat indiferenţa la o parte şi am lăudat în cor toate meritele minunatului vehicul. Se pare că am fost foarte convingători, pentru că în momentul în care eram daţi pe spate de pornirea fără cheie de contact, de alarma la marşarier, farurile şi ştergătoarele de parbriz automate, multiplele compartimente şi sertăraşe ingenioase, de sistemul de navigaţie şi de încărcătorul de CD-uri plasat undeva sub scaunul conducătorului, ne-am trezit îmbarcaţi cu forţa şi am făcut un tur de onoare al clădirii.

Sper să fie o şampanie bună. Dacă nu, oricum a promis un coleg că vine cu niscai foie gras de la un amic producător de la Toulouse şi altul care a zis că bagă şi el un Sauternes de la un negociant pe care îl cunoaşte el.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ai grija, concesiile facute sefilor cresc puternic colesterolul, reduc capacitatea intelectula, favorizeaza caderea parului si au cate si mai cate alte efecte devastatoare ;)!... E drept ca sampania e in schimb un puternic antidot la toate frustrarile degajate in astfel de situatii...
Pax vobiscum!

Zdrîngu spunea...

În primul rînd că nu e vorba de concesii, ci de periat în sensul creşterii părului.
În al doilea rînd nu poate avea decît efecte benefice!
:)

Zdrîngu spunea...

Spre ruşinea mea, am fost nevoit să îmi iau o jumătate de zi de concediu să rezolv unele probleme, aşa că nu am putut participa la festin.

Totuşi nu e totul pierdut, pentru că şefa a acuzat dureri de cap. Aşa că cei prezenţi au căzut de acord să desfacă şampania la o dată ulterioară.

Trimiteți un comentariu