03 februarie 2006

Aaaa, apă de izvor, mai repede că mor

În dreptul biroului, pe culoar, se află o cişmea. E un fel de paralelipiped metalic cu o chiuvetă şi două ţevi, una cu apă clocotită şi una cu apă rece, acţionate de două butoane. De la cişmeaua respectivă îmi mai umplu din cînd în cînd butelca cu apă cuvée Javel 2006, pentru a-mi potoli setea provocată de prea multă activitate cerebrală; cam nouă părţi de apă rece şi o parte de apă fierbinte, astfel ca, în urma transferului de căldură (aia cu chiu egal delta u plus el, sau aşa ceva) să dea o temperatură optimă ca să nu fac roşu în gît. În plus, citii pe undeva că e bine să bei multă apă.

Adineauri am auzit pe cineva cum trăgea un şmîrcîit zgomotos urmat de o flegmă însetată taman în chiuveta nevinovatei cişmele. Io unul voi prevedea de acum înainte un buget de 50 de centime pe zi pentru un San Benedetto frizzante de la distribuitoarele de la parter. În plus, conţine şi minerale atît de necesare organismului.

Toată ziua ziua ziua
Toată ziua bună ziua
Toata ziua eu aş sta
Numai na na na na na
Aaaa, apă de izvor,
Mai repede că mor
Mai repede că mor

6 comentarii:

Alex Brie spunea...

Asa... si care-i problema cu scuipatul in chiuveta? Ca doar nu a scuipat in rezervorul cu apa, nu? Doar nu voiai sa scuipe pe jos.. !? Poate ca era prea departe buda... :)

Zdrîngu spunea...

Hai bai, tu asa faci, tragi flegme zgomotoase in cismeaua de pe culoar la tine la birou? :)

Ia inchipuieste-ti pe cea mai misto colega pe care o ai sa o surprinzi facind asta, ei?

Usa toaletei e chiar linga cismea ...

Sint si eu un suflet sensibil, ce naiba! :)

Zdrîngu spunea...

Lektor sama, in vremuri de restriste, cind pazeam si eu diverse sali de lectura incercind sa ingras porcul hranindu-l cu 1-2 pachete de carpassos pe zi ma juruiesc pe ce vrea inaltimea voastra ca m-am abtinut sa horcai pe culoare si sa stuchesc cu furie mai ales in chiuvete, aceasta reprezentind pentru mine un obicei cit se poate de reprobabil :)

Zdrîngu spunea...

Nu vreau sa par scirbos din nou, insa imi amintesc cind eram intr-un hotel in China si sorbeam o bere Tsing Tao la o masa. Alaturi era o scrumiera. Cum stateam noi asa, la un moment dat apare un chinez, executa o horcaiala si o flegma in scrumiera respectiva, ca mai apoi sa duca mina la nas si sa-si sufle cu zgomot mucii, tot in scrumiera. A fost un spectacol total :)

Zdrîngu spunea...

Cred ca mi-o jucat blogherul o fesă. Ultimul post a disparut cu de la sine putere spre exemplu. Acum l-am refacut.

Anonim spunea...

Pe semne de la picatura aia vascoasa, se trage puterea voinicului care l-a implantat pe dom' smeu pana la gat, in pamant.

Si-apoi a scuipat pe capul negativului si uratului...
- Nah! Vezi ca in povesti nu e ca in viata?! zise voinicul si ii dadu un bobarnac cu varful bocancului, caci isi uitase laserul in masina si masina in parcare... Iar parcarea era hat departe, la mii de ani lumina distanta.

'Iengheigi' (cu i scurt)...

Trimiteți un comentariu