15 martie 2006

Umori matinale

Cred ca am fost socialist într-o viaţă anterioară. Altfel nu-mi explic de ce mi-a devenit brusc simpatic tehnicianul complet incompetent care a venit să instaleze un calculator nou în birou şi l-a deconectat de la reţea pe cel al şefei.

Şefa nu era la birou în momentul faptei. Cînd a apărut pe la ora 10 şi a deschis calculatorul, fiind pe punctul de a pleca în vederea petrecerii celor 40 de minute de cafea regulamentare de la fiecare început de zi, a constatat că mailurile nu vin şi pace. Bătînd mărunţel din buze şi emiţînd sunete ascuţite, a alertat pe cetăţenii din birourile alăturate. Toată lumea a început să se agite nefiresc ca să o ajute, dar eu cred că era mai mult din cauză că aveau urechile sensibile. Într-o pasă inspiraţionistă de excepţie, la un moment dat a ajuns sub masă, de unde a ieşit cu cablul de reţea deconectat într-o mînă.

Cum ajutoarele plecaseră deja fiecare în treaba lui, soluţia problemei fiind clară de acum, furioasă că a întîrziat 15 minute la cafea, şefa a început să-l toarne pe bietul tehnician la şefii săi pe motiv că din cauza lui nu poate ea lucra de la ora 9(!) şi că e inadmisibil ca din cauza unui incompetent să piardă o jumătate de zi de lucru. Cît timp ea este plecată din birou, vrea să găsească cablul băgat la loc în priză că altfel e de jale.

Cu şefa nu te pui, clar!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu